Et golfliv gør godt for dig og din familie


Flytteguiden • feb. 10, 2019

 

Som tilflytter skal man finde sig på plads i sit nye liv og område. Golf er en helt unik sport, hvor du kan udvide dit sociale netværk, fordybe dig og komme tæt på naturen i dit nærområde. Det er sjovt, socialt og sundt!


Golf er fællesskab


I golfklubben er alle sociale lag og aldersgrupper repræsenteret. Her møder du direktøren, kasseekspedienten, akademikeren, pædagogen, pensionisten og folkeskoleeleven. Mere end 150.000 danskere spiller golf, og fælles for alle er, at de i golfklubben er en del af et større fællesskab og et aktivt foreningsliv. Nye relationer og venskaber blomstrer konstant i dagligdagen på golfbanen.


Alle kan være med


En særlig fordel ved golf er, at alle kan spille med. Uanset om du er ung eller gammel. Alle deltager på lige vilkår takket være det såkaldte handicap. Derfor kan alle spille sammen, selv om nogle er mere øvede end andre. Er du i forvejen en garvet golfer, så er der også masser af muligheder for, at du fortsat kan udvikle dit spil og teknik på banerne i dit nye nærmiljø.


Styrk dit golfsving og helbred


Du tilbagelægger nemt og ubemærket mere end 10 km på en golfrunde på 18 huller. Ud over at du styrker dine tekniske evner, så er det værd at vide, at en golfspiller gennemsnitsligt lever 5 år længere end ikke-golfspillere.


Oplev naturen i dit nye nærmiljø


Naturoplevelsen er en integreret del af spillet, og de fleste klubber værner og plejer om det mangfoldige natur- og dyreliv på golfbanen. Golfbaner er rekreative naturområder, der består af både skove og søer. Banerne er bundet sammen af stisystemer og ruter. Derfor indbyder banerne også til meget mere end bare golf.


Det er let at komme igang 


De fleste golfklubber har en professionel træner tilknyttet, som står klar til at hjælpe dig i gang med golfspillet. Kontakt din lokale golfklub for at høre mere om, hvilke muligheder de tilbyder både øvede golfere og nybegyndere.


VIDSTE DU...
At en golfspiller i gennemsnit lever 5 år længere end ikke-golfspillere?




Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: