Skip to the content

Begræns ikke dine indretningsdrømme

Værelse, indretning, kommune, Flytteguiden

Sponsoreret indhold

Et nyt hjem giver ofte lyst til og mulighed for at realisere sine drømme om den nye boligs indretning. Flere og flere vælger møbler med individuelle mål, der passer til netop deres hjem og behov.

Specialtilpassede byggesystemer 

De fleste har ofte drømt om en større sofa eller et længere spisebord, når de er flyttet i noget større. Men selvom du har fået bedre plads, så kan det nye hjems indretning og mål stadig være en udfordring i forhold til drømmemøblerne. Med den rette vejledning er løsningen enkel: Specialtilpassede byggesystemer til sofaer og spiseborde kombinerer dine behov og dit hjems fysiske mål, så du kan få netop den sofa eller det spisebord, du drømmer om.

Møbelkæden Møblér

Møbelkæden Møblér tilbyder tilpassede og specialudviklede løsninger. Med møbelhandlere i egne butikker, er der indgående kendskab til møbelproduktionen, og møbelhandlerne ved, hvad der kan lade sig gøre. Gennem de seneste år har kæden introduceret flere og flere byggesystemer og løsninger, hvor kunden selv sammensætter sit møbel.

Det er meningsfuldt for os, at vores kunder selv tilpasser mål, længde, materiale og farvevalg på de møbler, som skal stå i deres hjem,” fortæller Iglin Tanggaard, kædechef i Møblér og fortsætter: "Det skal være møbler, som man kan have glæde af i mange år."

Personlig rådgivning

"Kom og se vores udvalg i butikken, og tal med en, som kan hjælpe med at udvikle dit drømmemøbel," opfordrer Iglin Tanggaard og forsætter: "Tag gerne konkrete mål med til rådgiveren og tænk over boligens fysiske muligheder samt dine krav og ønsker. Sæt god tid af til at snakke med vores rådgivere, så du har ro til at træffe de rigtige beslutninger."

Møblér er en kæde af selvstændige møbelforretninger over hele landet. Butikkerne køber ind sammen, så de kan tilbyde attraktive priser til kunderne. Kæden sætter fagmanden, den personlige service og den gode handel i højsædet.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.