Har du styr på haven?


Anne Ulrick Lousdal • aug. 27, 2019

 

Er din have kedelig og farveløs? Er græsset groet over taget, og stokroserne visnet? Så er det måske på tide at få den piftet op. Har du ikke selv så grønne fingre, eller har du brug for nogen, som kan nytænke dine udendørsarealer, så er en anlægsgartner en god hjælp. En anlægsgartner kan anlægge en ny have eller få styr på en forsømt have, der trænger til en kærlig hånd.


Faglig ekspertise


Mange boligejere kan sagtens selv holde styr på deres have – og mange flytter netop i hus eller rækkehus, fordi der gerne hører en have med. Men hvis man skal have anlagt en ny have, eller haven virkelig trænger til en omgang, kan det være en god idé at hyre en anlægsgartner, der kan være behjælpelig med både faglig ekspertise og de rette maskiner til formålet.


En anlægsgartner arbejder ikke kun med planter, men kan vejlede og rådgive i forhold til en samlet haveplan for dine grønne områder. Måske har du en helt klar forestilling om, hvordan din have skal ende med at se ud, men det kan også være, du har brug for udefrakommende inspiration til, hvordan det færdige resultat kan tage sig ud.


Haven er halvdelen af hjemmet


For mange boligejere udgør haven eller andre udeområder en stor del af grunden, og derfor ønsker de fleste også at udnytte udendørsarealerne. En have skal tage sig godt ud, hvis man skal finde den behagelig at opholde sig i, og det er ikke kun blomster og planter, som gør udfaldet. Din anlægsgartner kan også lægge fliser, lave stenopsætninger, anlægge en terrasse eller lave hegn, trapper og støttemure – alt sammen ting som kan sætte et personligt præg på netop din have.


Tip: Med en terrasse har du et hyggeligt sted, hvor du kan grille med familien i foråret og om sommeren, og med et nyt hegn kan du sørge for, at du uforstyrret kan tilbringe tid i din grønne oase.


Styr på haven – året rundt


Det er selvfølgelig i foråret og sommerhalvåret, du for alvor får mest ud dine grønne arealerne. Men haven er der året rundt, og din anlægsgartner tager derfor også højde for de skiftende årstider og tilrettelægger dine grønne områder sådan, at de tager sig godt ud på alle tider af året.


Tip: En anlægsgartner kan hjælpe dig med at gøre din have til et sted, hvor børnene trives – uanset alder.


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: