Skip to the content

Vær sikker på, at dine ting når sikkert frem

Vær sikker på, at dine ting når sikkert frem

Sponsoreret indhold 

Kender du dette scenarie: Du skal flytte, måske pga. arbejde eller studie, og du har fundet den helt rigtige bolig. Du glæder dig helt vildt til at flytte, men datoen for flytningen nærmer sig, og du har glemt at booke trailer og fundet flyttehjælpere, som kan hjælpe dig med flytningen. 

Overvej et flyttefirma

Flytning kan være en tung og besværlig affære for dig og dine flyttehjælpere, og det kan være uoverskueligt at gå i gang – særligt, hvis ikke du har bil med anhængertræk og trailer. Du har måske heller ikke lyst til at spørge dine venner og familie, fordi de allerede har hjulpet med at flytte en del gange før. Derfor kan det være, du skulle overveje at hyre et flyttefirma. Et flyttefirma kan hjælpe dig med at fragte alle dine ting, så du ikke behøver at bøvle med kasse og tunge møbler. På den måde gør du flytningen til en leg. Flyttefirmaer tilbyder forskellige ydelser alt efter, hvor meget eller lidt du selv kan eller vil lave. Overvej derfor, hvad dit behov er, inden du kontakter flyttefirmaerne. Derefter kan du undersøge priserne for netop den flytning og den hjælp, du har brug for

Undersøg priserne: det betaler sig

Som på mange andre produkter, kan prisen på præcis samme ydelse nemlig variere meget. Skal du flytte i Københavnsområdet kan du tjekke hjemmesiden Flyttefirma København ud. Her kan du sammenligne priser for din flytning, uanset om det er privatflytning, firmaflytning eller specialtransport. Portalen fungerer således, at du vælger en kategori for din flytning, hvorefter du skriver din til- og fraadresse ind. I løbet af få timer modtager du et tilbud fra flere lokale flyttefirmaer, som alle kæmper om at få dig som kunde. Dermed er du sikret den allerbedste pris.

Tip: Skal du flytte i Aarhusområdet, kan du klikke dig ind på hjemmesiden Flyttefirma Aarhus. Hjemmesiden opererer dog over hele landet, så du altid kan finde et flyttefirma nær dig. Skal du have opmagasineret dine ting inden du overtager din kommende bolig, kan du ligeledes få tilbud fra forskellige firmaer.

Gode råd: 

  1. Husk at få udarbejdet en kontrakt. Den er basen for hele flytteaftalen, og det er her samarbejdet starter, og her I får forventningsafstemt, bl.a. angående afregning.
  2. Gør det nemt for dig selv, og skriv, hvad der er i de forskellige kasser, når du pakker dine ting ned. På den måde ved både du, dine hjælpere og flyttemedarbejderne, hvor kasserne skal hen, når de rammer din nye bolig.
  3. Til sidst er det en god idé at have pakket alt ned, inden flyttefirmaet kommer. Det kan nemlig ende med at blive en dyr affære, hvis processen bliver forsinket, fordi du ikke har nået at pakke alt ned.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.