Gør en forskel på dit nye job: Konsultér en maskiningeniør


Flytteguiden • maj 20, 2021

Sponsoreret indhold

 

Når vi flytter til en ny by, er det ofte på grund af et nyt job. Og er man ny på sin arbejdsplads, er det klart, at man gerne vil bidrage positivt til udviklingen af virksomheden – og derved gøre et godt førstehåndsindtryk.


Har du fået arbejde i en industrivirksomhed, kan du derfor overveje at foreslå virksomheden en konsulent, der er specialiseret i rådgivning og intelligente løsninger til industrien. En konsulent fra et maskiningeniørfirma kan nemlig være med til bl.a. at optimere produktionen hos store industrivirksomheder.


Maskiningeniørfirma kan gøre en kæmpe forskel for industrivirksomheder


Ingeniørfirmaet Kirkholm er specialister i mekaniske løsninger og hjælper mange forskellige typer af industrivirksomheder med specialiseret rådgivning og intelligente løsninger. De har fx hjulpet slikproducenten Toms med at optimere deres produktionsudstyr.


Det er helt essentielt for en virksomhed som Toms, at deres produktionsudstyr er det helt rigtige, og at de hele tiden udvikler og optimerer produktionen, så de altid er strømlinede og up to date. Gennem Kirkholms store viden og erfaring med produktionsudstyr til fødevareindustrien, har de været i stand til at udfordre Toms i forhold til innovation, konceptudvikling, design og optimering. Den helt store fordel for Toms i samarbejdet med Kirkholm er, at de ejer al den specialistviden og dokumentation, som der er udviklet i samarbejdet. På den måde kan ingen anden fødevarevirksomhed producere præcis samme produktionsapparat.


Maskiningeniør i Skanderborg, Hørsholm og Fredericia


Kirkholm arbejder med beregning og analyse indenfor to overordnede områder: faststofmekanik og fluid-mekanik. Hos hver enkelt kunde vurderer de, hvilke værktøjer, der er relevante i den specifikke sammenhæng - det kan både være analytiske beregninger og analyser eller numeriske analyser. Som grundlag for alle deres beregninger og analyser har de en række processer, der sikrer, at de leverer et højt niveau hver eneste gang.


Kirkholm har altså gjort en enorm forskel for en af Danmarks mest folkekære industrivirksomheder – og måske kan de yde den samme hjælp for din kommende arbejdsplads. Gør et godt indtryk på dit nye arbejde i din nye by ved at foreslå dem at kontakte Kirkholm. 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: